Zagen, schaven, frezen en drenken van massief hout

 

Ruw of geschaafd hout verzagen op de lengte die jij nodig hebt? Dat is geen enkel probleem! Bij kleinere hoeveelheden hout kan dit meteen in het zaagatelier van onze winkel, bij grotere hoeveelheden kan je een bestelling plaatsen bij onze medewerkers. Ook het middendoor zagen van balken is perfect mogelijk, maar enkel op bestelling. Reken in dat geval op een productietermijn van 1 à 2 werkdagen.

 

We beschikken over een multifunctionele paneelzaag. Onze medewerkers gebruiken ze onder andere om platen onder een hoeksnede te verzagen. Daarnaast kan je hierop ook je hout en plaatmateriaal onder een hoek van 0° tot 45° laten zagen. Heb je massief hout dat je op lengte wil laten zagen? Ook dat kan op deze paneelzaag.

 

Belsack kan massief hout op maat schaven. Reken op een productietermijn van 2 tot 3 werkdagen wanneer je schaafwerk bestelt.

 

Wil je voorkomen dat je massief hout aangetast wordt door insecten, schimmels en houtrot? Dan is drenken de aangewezen oplossing. Op bestelling drenkt Belsack al je massief hout zodat het een hogere weerstand krijgt. Reken op een productietermijn van 2 werkdagen.

 

Massief hout frezen naar een plint, een traptrede, een plank met een sponning ? Dat kan op bestelling. Reken op een productietermijn van 3 tot 5 dagen voor dergelijke bestellingen.

 

Heb je nog vragen in verband met het bewerken van massief hout? In de winkel kan je steeds terecht bij onze medewerkers voor professioneel advies op jouw maat. Wil je graag een offerte laten opmaken voor de gewenste bewerkingen? Dat kan aan de infobalie van onze winkel of via e-mail op belsack@belsacknv.be.