Levering aan huis

Het merendeel van de artikelen die je in ons online assortiment kan bestellen, kan bij jou thuis bezorgd worden. Alle kleine tot middelgrote artikelen worden via een pakjesdienst verzonden in heel België. De kost hiervan bedraagt €6.95.

 

Voor grote goederen die verzonden worden door de vaste transportfirma van Belsack, zoals bijvoorbeeld hout of plaatmateriaal, gelden echter bepaalde restricties. Artikelen die behoren tot een productgroep met verzendingsrestricties, worden op de artikelpagina aangeduid met een vrachtwagenicoontje. Desbetreffende goederen kunnen enkel geleverd worden vanaf een bepaald minimumbedrag én uitsluitend in een bepaalde regio: vanaf 150 euro voor Halle en omstreken, vanaf 500 euro voor gemeentes in de ruimere omgeving. Aan de hand van onze verzendtabel voor grote goederen kan je gemakkelijk nagaan of de goederen met het verzendingsrestrictielogo al dan niet bij jou geleverd kunnen worden en zo ja, tegen welke kostprijs dit gebeurt.

 

Zie ook "Kan de bestelling die ik geplaatst heb via de webshop, aan huis geleverd worden?"

Heb je nog vragen in verband met het leveren van goederen?  Dat kan via e-mail op belsack@belsacknv.be of aan de infobalie van onze winkel.