Zagen van platen

Met de gespecialiseerde zaagmachine in het atelier kan Belsack al je platen (zoals MDF, spaanplaten, melamine en nog veel meer) op maat zagen. Dankzij ons optimalisatieprogramma kan dit zaagwerk zo nauwkeurig gebeuren, dat je platen verzaagd worden met slechts een minimum aan overschot. Om alles nog sneller te laten verlopen, kan je ons Zaagplan.xlsm reeds op voorhand downloaden en invullen.

 

Wil je graag platen laten verzagen in onze winkel? Dat kan op twee manieren, afhankelijk van de grootte van je bestelling:

  • Bij kleine bestellingen (minder dan drie te verzagen platen) mag je je meteen wenden tot het zaagatelier in onze winkel. Onze medewerkers verzagen je platen onmiddellijk volgens jouw wensen.
  • Heb je meer dan drie platen te verzagen of verlies je liever geen tijd? In dat geval maak je gebruik van het Zaagplan.xlsm om ons de gewenste maten op te geven. Wij optimaliseren het zaagwerk, maken een bestelling aan en geven je een seintje wanneer je je maatwerk mag komen ophalen. Afhankelijk van de grootte van je bestelling, duurt dit 1 tot 5 werkdagen.

 

Wil je graag platen laten verzagen via onze webshop? Voeg in dat geval een ingevuld Zaagplan.xlsm toe aan je online bestelling. Op basis van dit plan maken onze medewerkers een offerte voor je op.

 

Met onze opdeelzaag verzagen we al je platen op maat. Deze machine kan aangestuurd worden door een optimalisatieprogramma. Dat kan heel precies berekenen hoeveel platen we nodig zullen hebben om jouw bestelling te verzagen met een minimum aan overschot. Daarnaast kan deze zaag onder een hoek van 0° tot 45° zagen. Indien je dat wenst, voorzien we je gezaagde platen erna van een label. Dat vergemakkelijkt niet enkel de controle van je bestelde goederen, maar ook de montage achteraf.

 

 

Heb je nog vragen in verband met het bewerken van plaatmateriaal? In de winkel kan je steeds terecht bij onze medewerkers voor professioneel advies op jouw maat. Wil je graag een offerte laten opmaken voor de gewenste bewerkingen? Dat kan aan de infobalie van onze winkel of via e-mail op belsack@belsacknv.be.